Szemöldök laminálás

Úszhatsz, napozhatsz és szabadon élvezheted a nyaralás örömeit,
a szemöldököd mindig tökéletes marad!

Szemöldök laminálással a speciális technikának köszönhetően a legkuszább szemöldököt is a helyére lehet rendezni. 

Jelenleg ez a legtartósabb eljárás, amely nem tetoválás. 

Az eredmény 4-6 héten át tartós.

Használatával teltebb, rendezettebb hatást érhetünk el, sőt a hiányos szemöldökszálak okozta hibákat is eltüntethetjük.

A szemöldök laminálás tökéletes választás, ha

Luca Szabo
Luca Szabo
2023-12-16
Amazing service, very precise. I would recommend 100%
Eszter Tomasovszki
Eszter Tomasovszki
2023-12-11
Nagyon sok nyomozás után Kitti mellett döntöttem akire rábíztam Magam és a szemöldököm tetoválását. Kitti a kezdetektől fogva mindvégig nagyon kedves, hozzáértő és profi volt, a szemöldökömmel is maximálisan elégedett vagyok, gyönyörű lett mind a színe, a formája és a vastagsága is:). Szívből ajánlom Kittit Mindenkinek!
Zsuzsanna Nyeste
Zsuzsanna Nyeste
2023-12-05
Bátran ajánlom mindenkinek Kittit! 😍Szájtetoválásom amit készített, pont olyan lett, mint amilyet megálmodtam szín és forma is tökéletes. Örülök, hogy Kittit választottam, nagyon profi módon dolgozik és teljesen fájdalom mentes volt a tetoválás. Tiszta, hangulatos hely és fantasztikus zene 😊 Januárban visszatérek.
Nikoletta Hontvári
Nikoletta Hontvári
2023-11-07
Nagyon ügyes, profi, kedves, csak ajánlani tudom!
Fruzsina Lázár
Fruzsina Lázár
2023-10-04
Hosszú keresés után találtam rá Kittire és egy cseppet sem bántam meg, hogy a kezei alá feküdtem! Precíz, természetes a munkája! Kitti pedig iszonyat aranyos csajszi! Csak ajánlani tudom! 🫶
Anikó Mendi
Anikó Mendi
2023-10-02
Kitti készitette az első tetoválásom ! Nagyon meg voltam vele elégedve .Munkája precíz természetes .Nagyon kedves , mindenkinek ajánlom aki szép sminktetoválást szeretne !😊
Bettyke Ferencz
Bettyke Ferencz
2023-09-22
Mikor elhatároztam hogy sminktetoválást szeretnék, hónapokig kutattam hogy kihez menjek. Végül Kittire esett a választásom munkái alapján.Nem csalódtam benne, munkája nagyon precíz,személyisége megnyugtató. Köszönöm mégegyszer! ☺️🌸
1010 nikolette
1010 nikolette
2023-09-07
Nagyon szép természetes eredményt kaptam, amilyet szerettem volna. Ajak és szemöldök készült. A szalon nagyon jól megközelíthető, kényelmes. Elégedett vagyok👌
Piros Orsolya
Piros Orsolya
2023-07-18
Gyönyörű tusvonalat és púderes szemöldök tetoválást kaptam. Köszönöm, hogy megkönnyítetted a mindennapjaim és hogy magabiztosan érezhetem magam smink nélkül is. ❤️

Árlista

  • Szemöldök laminálás 15.500 Ft

Időpontfoglalás

Időpontfoglaláshoz kérj visszahívást vagy írj üzenetet. A visszahívás kérésed után, amint lehetőségem nyílik rá, felveszem veled a kapcsolatot, megválaszolom a felmerülő kérdésedet és egyeztetjük a pontos időpontot.

Rólam

Balakina Kitti vagyok, sminktetováló és kozmetikus szakember .
Magyar – orosz származású vagyok, Moszkvában születtem.

Mindig is érdekelt a szépségipar világa, ezért 2014-ben sminkesként kezdtem el dolgozni. Majd pár év múlva kozmetikusként és végül sminktetoválóként folytattam hivatásom.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkám egyben a hobbim is. Nem lelek semmiben sem nagyobb örömöt, mint mikor vendégeim elégedetten, széles mosollyal távoznak a szalonból.

Azt gondolom, hogy nincs két egyforma bőrtípus, de személyiség sem, és nincs is ezzel gond. Éppen ez tesz mindannyiunkat egyedivé és különlegessé.

Munkám fő alapelve, hogy szolgáltatásaim személyre szabottak legyenek és minden vendégemnek megtaláljuk, mi is az ami az Ő szépségét kiemeli, fokozza.

A kevesebb, mindig több alapelvén dolgozok, így számomra a természetesség megőrzése elengedhetetlen és inkább a számodra zavaró szépséghibák korrigálására, egyéni vonásaid kiemelésére és megteremtésére helyezem a hangsúlyt.

Amennyiben kedvet kaptál a szépülésre, várlak szeretettel Budapest belvárosában, a 6. kerületben.

Szalon címe

Írj üzenetet